Den lilla filmen från Transomania

Jag har satt ihop lite bilder och några filmsnuttar från Transomania. Köpte en liten GoProkamera i Doha på väg till Oman, utifall att jag skulle orka filma något. Det blev inte mycket men jag är glad att det blev något. Filmsnuttarna ska jag spara till ålderdomen för att minnas hur härligt jobbigt det är med äventyr! Jag har även lånat lite bilder från Cyril, William och Klemen till detta alster. Och lite musik…

Det finns en något kortare men bättre upplöst version på YouTube.

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

6 kommentarer

 1. Ηärligt att se dig jogga på!!! Tack för att vi fick följa med på din LCHF 😉 resa!
  Sk;t om dig!

  Alexander från Spartathlon Greece

 2. Alexander, jag åt den andra Spartaburken ”Köttbullar i Gräddsås” på CP 8 (hade den i drop bagen.) Den var egentligen inköpt för Sparta men där gick det ju bara åt en… Ludde matade mig med så mycket Yogurt där så det inte behövdes mer än en burk. 🙂

 3. Tack Johan för att du delar med dig din upplevelse!
  Så underbart att få se vad du gjorde!
  Jag hoppas att kunna höra mer nästa gång vi ses!
  Njut!
  Du är absolut bäst! Grattis!
  kram

 4. Fantastisk film. Kul att se att fler Svenskar ger sig på det fantastiska att springa i öknen. Jag är så fachinerad av nature där.
  Ska själv till Sahara I Egyptern i slutet av mars för 260 km. Hoppas vi ses i någon öken någon gang.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *