Promenad i Muscat

Jag är i Muscat. Efter en lång natt på ett par olika flyg så fick jag till sist sova lite i lobbyn i väntan på ett rum. Men jag hade fint sällskap. För den som sover i fåtöljen bredvid min är Joao Oliveira som vann Sparta i höstas. Efter en uppackningsrunda gick jag ut på stan för att ragga skräddare. Ryggan har börjat falla isär lite och jag tänkte den kunde få en liten förstärkning. Men det gick inget vidare. Fick handla nål och tråd istället. Kom efter någon timme till en stor Muscat Mall. Råkade köpa skor för de sista slantarna. Hade lagt ur alla kort på hotellet så jag fick gå en timme hem också. Men det är så skönt med sol och värme!

Var flitig och la in koordinaterna för banans 12 checkpoints i klockan. Hoppas att jag inte kommer bort för mycket nu. Sedan tog jag en tur till ner på stan. Denna gång joggandes med nya skorna. Nu fick jag fatt i en skräddare. Men han ville inte sy i ryggan då han trodde att han skulle förstöra den. Men han fick sy på svenska flaggor på kepsarna. Under tiden gick jag och käkade lite kebab borta på gatan. Tyvärr hade skräddaren sytt på flaggorna upp och ner när jag kom tillbaka. Så han fick göra om och göra rätt. Men det blev snett och så då fick det vara snett.

OmanParkingTrucks

Käkade middag på hotellet med några nya kompisar. Det är lite svårkonverserat då min franska är extremt begränsad. Men en belgare kan engelska så han fick tolka. Alla är oroliga för hur mycket mat man ska ta med, hur lång tid det kommer ta, hur kallt det är i bergen och hur mosig sanden är de sista 140 km.

Imorgon ska vi bussas ut till startlägret på White Beach. Starten ska tydligen vara kl 21 lokal tid på måndag, vilket är kl 18 hemma. Allt är lite skönt oklart än så länge.

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *