Imorgon ska jag jogga i Täby

Fredrik the Pacer

Imorgon är det TEC. Täby Extreme Challange. Tufft namn. 100 miles jogg på småvägar, gångbanor och stigar i en förort norr om Stockholm. Alltså, det är en varvbana. Ett varv är 10km. 16 gånger. Hmmm. Jag blev fundersam på hur man gör så jag kollade upp vad jag hade plitat ner efter förra årets eskapader. Här kan man läsa det. Det verkar svårt.

Jag hoppas Fredrik är redo att motivera mig de sista 6 varven… Det är han på bilden. Han är bra på pacing. Grym.

Här ska det finnas live-reultat under loppet. Det kommer nog bli jobbigt om man ska komma bra. För det är många som är bra. Det är bra!

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *