Äntligen sommar!

Jag har längtat till sommaren. När det äntligen är ljumt på huden när man joggar. Oavsett tid på dygnet. Nu är det sommar och jag hoppas att den blir så bra som man vill att den ska bli med många bra äventyr!

I år hade vi tur på TEC. Finväder och torrt i marken. Andreas och Elov sprang så fort så jag blev alldeles paff. De flyttade fram positionerna för oss alla rörande vad som är möjligt och hur man ska göra. Veckan efter sprang jag Boston tillsammans med drygt 32000 andra, längs en tjoande och hejande, aldrig sinande rad av publik. Det var kungligt kul med det tunga publikstödet så farten blev bra. Jag hade fina stjärnglasögon som jag fått av Mimmi också. Det hjälpte.

Nu ska jag försöka jogga långt. Reser till Bornholm för att delta på ett 48h lopp i helgen. Det är lite läskigt för jag vet inte om jag kommer komma långt men jag vet att det kommer bli plågsamt oavsett. Mamma och Pappa kommer ner för att langa dricka och yoghurt. Jag vill gärna komma längre än 374km. Undrar om det går.

Tassa snyggt!
/Johan

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *