Ökenskorna

Jag fick ut skorna från skomakarn utan lappen som var glömd där hemma. Han visade stolt att de lyckats sy karborren runt om. Även framme i tårna där det var så svårt att komma åt. Jag tackar Rafael F och Martin M för tips och råd i detta ärende! Hoppas konceptet funkar bra. Detta par skor har släpats runt på Spartathlonbanan tidigare så de är vana vid sena nätter.

Hade fått en avi för att hämta ett paket på Hållplatsens Tobak också. Det var födelsedagspresenten från Ludde och Tina. Ett par mockasiner från Soft Star i röd mocka! De får åka med till Oman för att användas i tältlägren.

Och nu ikväll hittade jag en avi till i brevhögen. Tror det är äventyrsutrustningen för det är tullavgifter på för över lusentappen. Hoppas att det är sovsäcken. Då är det kantboll in.

Det ska gå att följa vår framfart på banan i realtid då vi ska få GPS-sändare. Det ska finnas en karta HÄR. Starten är på måndag kväll kl18 lokal tid.

Tassa snyggt!

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *