Friskintyg och förberedelse

Idag hälsade jag på hos Dr. Johard och äger nu därför ett pinfärskt intyg som säger att jag är frisk nog att jogga genom en öken. Så nu får jag allt snäppa upp mig och visa att jag faktiskt klarar en sådan strapats på ett hedersamt sätt.

Har beställt en ultralätt sovsäck och lite annan kul vildmarksutrustning från USA. Hoppades på att det skulle hinna hit men ack nej. Det fastnade hos tullen. Tull, tull. Väntar även på två par Skora-skor. Sådana som Zack Bitter slog 12h rekordet med. Hoppas de kommer innan sommaren…

Däremot har jag lyckats lämna in ökenskoingredienserna till skomakarmästaren på Folkungagatan. Ska få se resultatet på torsdag. Hoppas det blir finemang för jag har ingen backup på det just nu. Valde tillslut New Blance Minimus 1010v2, 4mm drop och 241g. Detta par har trampat ca 1300km redan så de väger kanske lite mindre. RaidLight Desert Gaiters skall på. De väger 80g.

Den urgamla Inov-8-ryggan med över 5300 km i bagaget gick lite sönder häromdagen. En rask skräddare i Solna Centrum åtgärdade det medan jag var inne på ett möte. Skönt! Skulle inte våga köra på en annan rygga.

Elliot vill nu helt plötsligt följa med på resan. Det är över 280km säger jag. ”Du kan väl bära mig på ryggen?” säger han. Nej, vi får prova på ett 6h tillsammans nångång i närtid, så han får se om han tycker det är kul med långjogg innan vi gör nått annat.

Jag hade tur i veckan också. Vann ett par höga sockor från 2XU. Ser fräsiga ut. (Syns på bilden ovan bredvid ryggan) Och när jag öppnade borrmaskinsväskan efter att ha haft den utlånad till Gurra så låg där ett par nätkalsonger. Sweden’s finest…

Glöm inte: Det är bara du själv som kan besegra dig!

Tassa snyggt!

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

4 kommentarer

 1. Jag som älskar kassler, särskilt på lurviga killben! Posta ev Live-länk så vi kan vara med på ett litet litet hörn. Tänker på dig. Iskall snökram och stort lycka till!

 2. Två reflektioner om läkarundersökning.

  Hade den blivit godkänt om:
  1. undersökningen gjordes vid målgång?
  2. det var vidgat till att omftta en liten sinnesundersöknig?

 3. Otto, du vet att svaret på 1 är ”Not a freak´n chance!” och på 2 ”Muuuhahahahaaaaaooohhh…”

  Någon länk kommer David där man ska kunna följa loppet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *