Race across the sky – nu med fotografier!

Nu finns det fotografier till min saga om Leadville Trail 100 Run 2013. Ett finfint tufft ultralopp i Colorado som jag och Daniel Skoog joggade i somras. Scott på bilden här ovan sprang mer än joggade tror jag…

Till sagan…

I övrigt så väntar jag fortfarande på mina franska damasker, så jag kan inte börja med ökenskopysslet än. Har inte heller besämt mig för vilka skor jag ska ta. Hoppas damaskerna landar i posten snart för det drar ihop sig. Den 24 januari flyger jag till Muscat för att jogga Transomania. Men en riktigt bra grej är att Ludde har lovat mig 3000kcal pemmican att ta med! Sedan ska det till ytterligare 3000kcal enligt reglerna om den obligatoriska utrustningen. Jag ska komma på nått smarrigt… Funderar även på om jag ska köpa lättare sovsäck, för en sådan måste det också släpas på. Men jag ska såklart försöka undvika att använda den innan jag passerat mållinjen.

Tassa snyggt!

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *