Sagan om Spartathlon – en bilderblogg

Nu är min saga om Spartathlon uppsnofsad med lite foton som mina kompisar knäppt. Om någon är sugen på en start i årets upplaga så öppnar anmälan den 15 januari tror jag.

Till sagan…

Idag kom en tub med Shoe Goo på posten. Har fått tips av Martin Moisen, som jag lärde känna i Jordanien, att det är den smeten som gäller när man ska fästa ökendamaskerna på skorna. «Johan… Har lige læst dit indlæg med ”gaiters” … Der dindes en lim som hedder ”Shoe Goo” som er den bedste!! Den bliver ikke stiv og du bevarer dermed smidigheden i skoen! Tjek den, hvis du skal lime og sy dine Gaiters på!»

Återkommer när jag sätter igång med det pysslet.

Tassa snyggt!

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

3 kommentarer

  1. Fy tusan vad fint skrivet! det kom nästan en liten tår här…
    Ska bli kompis med värmen först, sen vill jag bannemig också pussa Leonidas fötter 🙂

  2. Kommer till att läsa berättelsen ett antal gånger till innan september 2015.
    Då ska jag förhoppningsvis kunna den utantill och tassa på samma mark 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *