Post från Belgien

Jag förlorade minnesgåvan från Transomania i säkerhetskontrollen på Muscats flygplats. Det var en liten omansk dolk i ram. Jag trodde den var på låtsas så jag hade tavlan i handbagaget. Men den var faktiskt typ 3cm ”på riktigt”, blev jag allvarligt informerad om sedan säkerhetvakten brutit upp tavlan och dragit fram ”klingan”. Så jag fick åka hem utan minnesgåva. Helt ok men flygplatssäkerhet är ju i alla lägen oerhört frustrerande och när de tar ens små omanska knivar är det löjligt irriterande. Jag nämnde det för en löparkompis som jag träffat under äventyret, David ”Mutse” Moerman. Det dröjde några dagar innan jag fick ett paket från Belgien i posten. Det var hans minnesgåva. Vad säger man? Världsklass! Supersnäll och omtänksam…

Mutse

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *