Holaveden Ultra

Holaveden Ultra 2013, en vecka efter Sparta…

Åkte ner med mamma och barnen. Fick bo på ett nytt ställe en bit från Gränna. Grått och och lite svalt. Tog det lugnt och kände mig för. Kroppen var bra. Benen ville jogga i skogen. Banan är fin! Sällskapet kul. Ett fintfint lopp precis som vanligt. Sprang ganska mycket med Johannes och en stund med Jonas B. Kom bara bort två gånger. En gång mer än den andra…

Philip vann! Och Frida vann! Jag var glad för att kroppen var glad och ville springa.

Tid 4:30:06

SegerfotoHolaveden2013

 

Holaveden Ultra 2012

Utflykt till Gränna med Hägg, Fredrik och mamma. Sov på Grännagården och fick en äggfrukost innan en sval start på torget. Fint väder och krispig luft.
Lugnt och behagligt i bitvis blött spår. Banan var finare än vad jag mindes den, mycket variation i natur och terräng med vissa sköna skogsvägssträckor. Fick vatten och nötter på kontrollerna.
Inga tjurar i hagen i år. Fredrik fick ont i knät men vi kom imål. Hastig dusch och rappt ombyte. Lämnade de gamla NBMT20 då det nu var hål igenom sulan. Kastade i mig den goda köttsoppan då det krävdes en snabb färd hem för att hinna med flyget till Korea. Saaben var mer en flygsaab än en bilsaab…

Tid: 05:28:12

TrollskogHolaveden2012

Herr Hägg och Johan joggar bort i trollskogen när Fredrik fotar.

 

Holaveden Ultra 2011

Mamma följde med. Från Gränna till Tranås genom trollskogen. Bra väder att springa i, disigt och svalt. Lugn takt, bra ben, trevligt sällskap. Sprang mycket med Jonas B. Blev uppjagad på en stengärdsgård av lekfulla tjurar. Fick vänta på undsättning av medlöpare! Även en lång orm och en arg dobberman konfronterades längs banan.

I målet fanns god soppa med spenat, kyckling och ägg samt varma duschar!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *