Lite frostigt igen

Nu var det segt att ge sig ut. Somnade på soffan under den löjligt mjuka filten. Termometern visade på nollan när jag vaknade till. Det betyder minus så fort man lämnar malmen.

Ville bara stappla över till sängen för att sova vidare. Bet ihop och försökte hitta piggare tankar. Fick rota fram långkallingar och en ulltröja. Hade hoppats på att det var barbent som gällde nu. Har kört shorts i några veckor. Trotsat kylan de senaste dagarna. Men det har varit lite för kallt och krämporna knackar då direkt på dörren.

Nu råkade jag i alla fall bli motiverad. För snart är det slut på träningsblocket. Såg att Jonas Buud skrev på fb att han kört sitt sista hårda pass innan Paris. Det kommer förhoppningsvis gå fort. Det finns roliga grejer att göra på jobbet. Då blir man glad. Vi har planerat ett nytt semesteräventyr för sommaren. Ville vill tälta och tälja. Då blir jag löjligt glad. Jag har anmält mig till ett par fantastiska långlopp. Det kommer att bli makalöst obekvämt. Snart är det TEC. Mittinattenjogg. Japp.

Tassa snyggt!
/J

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *