Studiebesök

Jag har varit på ett kort studiebesök i reklambranschen och fått vara med i Stadiums nya reklamkampanj för löpning. Ett mycket inspirerande och lärorikt inhopp i en värld där jag är helt rudis. Sprang i ”vanliga” löpadojor för första gången på mycket länge samtidigt som jag tog emot regi rörande fart, ansiktsuttryck och armföring. Det var riktigt kul! Och jag fick bl.a. träffa världens snabbaste sextonåring, Irene Ekelund som sprungit 22.92 på 200m! Hur cool är inte det!? Det mesta med dagen kändes lite overkligt, till och med svettpärlorna var på låtsas…

Tänk att vi hade en coach som hjälpte oss med uppvärmning och med humöret. Det var inte bara första bästa tjomme  från gatan utan Mattias Claesson som har 1.46.36 på 800m! Bäst att jag håller mig till mitt kontorsjobb, som jag förstår för det mesta… Skomakare, bliv vid din läst! Och imorgon ska jag till just skomakaren och hämta ökenskorna. Spännande!

Tassa snyggt!

Publicerat den
Kategoriserat som Jogging

av Sugrörsmannen

Jobbar på kontor, joggar övrig tid.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *